Bine ai venit

0741-240.181 sau 0740-873.385
0

Coş de cumpărături

Nu ai nici un produs în coşul de cumpărături.

Livrarea produselor comandate de pe https://www.hartiefotografica.ro/

Modalitate de livrare a produselor

Livrarea comenzilor se poate face la alegere, prin Curier Rapid sau prin Poşta Română.

Prin Curier Rapid produsele vor fi livrate în termen de 24-48 ore de la validarea comenzii. Livrarea se face la adresa de livrare indicată în comanda online.

Curierul rapid este recomandabil datorită promptitudinii şi seriozităţii, comanda ajungând la dumneavostră în 24-48 ore, dacă comanda este făcută în cursul săptămânii de luni-vineri până la ora 12.00, dar are dezavantajul costului mai ridicat.


Prin Poşta Română termenul de livrare este de 4-5 zile de la validarea comenzii, costul fiind mai mic decât în cazul curierului rapid. Livrarea se face la Oficiul Poştal de care aparţine destinatarul.

Dacă aţi ales această modalitate de livrare veţi primi în cutia poştală o înştiinţare pentru ridicarea coletului. Trebuie să vă deplasaţi la Oficiul Poştal cu actul de identitate şi achitând contravaloarea pachetului, veţi putea ridica produsele comandate.
Menţiune importantă: Au existat numeroase cazuri în care, deşi coletul sosise la Oficiul Poştal, avizul de înştiinţare de la Poşta Română nu a ajuns în căsuţa poştală a destinatarului. În cazul în care avizul de înştiinţare nu vă este adus în cutia poştală în maxim 5 zile de la primirea confirmării noastre pe email (veţi primi un email cu informaţiile despre livrare), vă rugăm să verificaţi personal la Oficiul Postal de care aparţineţi, informaţii despre sosirea coletului.

Termenul de livrare

Livrare în 2 zile lucrătoare din momentul confirmării pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri (veţi primi un email cu informaţiile despre livrare), când livrarea se face prin Curier Rapid.
Livrare în 3-5 zile lucrătoare din momentul confirmării pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri (veţi primi un email cu informaţiile despre livrare), când livrarea se face cu Poşta Română.
Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. În cazul produselor care nu sunt pe stoc, Active Paper S.R.L. îşi rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienţii săi termenul de livrare.
Când plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrată în momentul confirmării plăţii prin trimiterea unei copii după ordinul de plată prin fax la numărul 0364-262.765 sau la adresa de contact.

Costuri de livrare

GRATUIT pentru comenzi care depăşesc valoarea de 2.600 RON (TVA inclus) în orice localitate din România.
Costul livrării prin Curierat Rapid sau prin Poşta Română se calculează în funcţie de greutatea coletului şi este afişat automat în formularul de comandă înainte de plasarea comenzii, după ce aţi adăugat în coşul de cumpărături produsele necesare.
Costul livrării include şi taxa de ramburs percepută de firma de Curierat Rapid.
Nu se percep taxe suplimentare, preţurile produselor fiind cele afişate pe site, iar la finalizarea comenzii, aceasta conţine totalul de plată, cu transport inclus, fără alte taxe suplimentare.

Disponibilitatea produselor

S.C. Active Paper S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afişate. Valoarea maxima a obligaţiilor S.C. Active Paper S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. Active Paper S.R.L. de la respectivul client.
Plata produselor comandate de pe https://www.hartiefotografica.ro/ se realizeaza în RON (la valoarea efectuării comenzii).

Note:

Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu Termenii şi Condiţiile de utilizare, clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg prin cumpărarea din magazinul virtual https://www.hartiefotografica.ro/.

“Termenii şi Condiţiile de utilizare” respectă Legea Comerţului Electronic, Legea Contractelor la Distanţă, Legea privind Protecţia Datelor Personale şi Legea Protecţiei Consumatorilor.
Produsele comandate se livrează în toată ţara.
Produsele se află în ambalajul original, al producătorului, plus ambalaje care să protejeze produsele pe durata transportului.
În cazul în care doriţi ca livrarea să fie efectuată la altă adresa decât adresa de facturare, va trebui să precizaţi acest lucru în formularul de comandă şi la pasul următor veţi fi rugat să introduceţi adresa de livrare.
La livrare, produsele vor fi însoţite de factura în original, chitanţa (dacă este cazul) şi certificatul de garanţie (dacă este cazul). Aceste documente le veţi găsi în colet.
Sâmbăta şi Duminica nu se expediază comenzi.